OPG Igora Hrusteka i njegove obitelji smješteno je u Belici, dok su njihovi nasadi u Maloj Subotici. Uskoro će proći deset godina otkako su posadili svojih prvih tisuću sadnica haskapa, biljke koja je do tada bila slabo poznata u ovom kraju. Haskap, poznat i kao sibirska borovnica ili modra kozokrvina, dugo se smatrao nejestivim, no danas se prepoznaje kao vrlo zdrava biljka pogodna za preradu. Igor, profesor trube iz Male Subotice, zajedno sa suprugom Brankom i kćerima Milom i Evom, osnovao je obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo 2015. godine.
U prvim godinama ubrali su samo kilogram i pol plodova; supruga je uživala u okusu koji podsjeća na borovnicu i šljivu, dok Igor nije bio impresioniran. Ipak, brzo su shvatili potencijal haskapa. U početku su prodavali svježe plodove na kućnom pragu, a kasnije su se okrenuli proizvodnji pekmeza, soka, sušenih plodova pa čak i nagrađivanog vina. Na kraju su se fokusirali na ekološku proizvodnju i razvili četiri ključna proizvoda: dvije vrste ljutih umaka, slatki preljev i ljubičasti senf.
Igor ističe da su mnogi njihovi proizvodi rezultat njegovog entuzijazma za kulinarstvo i inspiracije iz craft pivarstva koje je popularizirano u posljednjih nekoliko godina. Tako su nastali ljuti umaci Žarko i Super Žarko, a ljubičasti senf “Ljubo” rezultat je njegovih eksperimentiranja. Drugi umak, “Zdravko”, savršeno se uklapa uz slatke deserte poput palačinki. Od samog početka, Igor je odlučio da će njihova proizvodnja biti ekološka, piše terra-vita.eu, bez umjetnih gnojiva i kemikalija, a voćnjak redovito kose relativno kasno, krajem sezone.